Üdvözlünk oldalunkon!

Amerikai autód van és alkatrészt keresel? A legjobb helyen jársz!

Családi vállalkozásunk csaknem 20 (!) éve importál gyári és utángyártott alkatrészeket az összes amerikai autótípushoz.
A kezdetekkor azt tűztük ki célul, hogy segítsünk az egyre növekvő számú amerikai autócsodák karbantartásához, szervizeléséhez szükséges alkatrészek, tartozékok beszerzésében. Négy évig működő szervizünkben olyan tapasztalatokat szereztünk az autók hibakeresése, javítása, felújítása területén amelyek még napjainkban is segítenek ügyfeleink problémáinak megértésében, az alkatrészek beazonosításában.
Az elmúlt évek alatt igyekeztünk megfelelni a gyorsan növekvő igényeknek, az autótechnika rohamos fejlődésének és a gazdasági változások kihívásainak.
Amerikai partnereink stabil hátteret biztosítanak beszerzéseinknek, így üzletünknek az egyre növekvő számú piaci szereplő között is sikerült talpon maradni. 

Gyári alkatrészek

A kiemelt fontosságú termékeket (fék, futómű, kormánymű, biztonsági berendezések stb.) MINDIG a gyári (GM, FORD, CHRYSLER stb.) és a gyári beszállítói forgalmazóktól (AC DELCO, MOPAR, MOTORCRAFT stb.) rendeljük.

Kiváló minőség

Alkatrészeink széles skáláján megtalálhatók többek között a BOSCH, BENDIX, BORG-WARNER, CHAMPION, ECKLERS, DORMAN, CARDONE, GATES, CHAMP, MOOG, GABRIEL, MONROE, SACHS, WAGNER, WEELS cégek termékei is.

Már extrákat is

A nagy érdeklődésre való tekintettel bővíttettük kínálatunkat a veterán járművek restaurálásához szükséges alkatrészek, valamint az optikai és teljesítménynövelő tuning termékek beszerzésével.

Nem csak négy kerékhez

Tevékenységünk új területei a hajó, motokerékpár és egyéb jármű alkatrészek beszerzése.
Kérj árajánlatot!

Neked hogyan segíthetünk?

Kérj árajánlatot és rendeld meg a megfelelő alkatrészt a legjobb áron!
Kérj árajánlatot!

Kis csapatunk

Tünde
Tünde
A főnökasszony a nyugodt háttér és az ügyfélkapcsolatok ápolója.
Géza
Géza
Fő alkatrészhurcoló és Cadillac rajongó.
“Csak náluk vásárolok!”
István
“Én csak telefonon rendeltem eddig, de pontos és segítőkész válaszokat kaptam mindig. Korrekt árak és gyorsan kézhez kaptam minden alkatrészt! Ha alkatrész kell, csak az Atlantic Motors Kft!”
Krisztián
“Máshová aligha mennék. A legkirályabb hely, ahol mindig mindenki segít!!”
Rylliana
“Tizen éve járok oda .nem ismerik azt a szót , hogy nincs és nem is lesz.csak jót lehet mondani: Atlantic Motors”
Mátyás
“Pontos. Jó. Gyors.”
Gergő